
چک امکان دارد به ۱۰ دلیل در شعب بانکها برگشت بخورد.
چک عادی به چکی گفته میشود که اشخاص، عهده بانکها به حساب جاری خود صادر کرده و دارنده آن تضمینی جز اعتبار صادرکننده آن ندارد. گیرنده وجه چک ممکـن است خود صادرکننده یا حامل چک بوده و یا این که چک در وجه شـخص معـین و یا بـه حوالهکرد آن شخص صادر شده باشد، این چکها به دو دسته چکهای وصولی و برگشتی تقسیم میشود.
چک وصولی به چکی گفته میشود که صحت آن مورد تایید بانک عهده بوده و بانک نسـبت بـه پرداخت آن اقدام کرده است. چک برگشتی به چکی گفته میشود که در هنگام ارائه به بانک جهـت وصول، به دلایل ذیـل غیر قابل پرداخت است.
۱. امضا مطابقت ندارد.
۲. نقص امضا داردـ
۳. مغایرت تاریخ عددی و حروفی.
۴. امضا چک مخدوش است.
۵. مندرجات چک مخدوش است.
۶. مبلغ حروفی با عددی چک مغایر است.
۷. حساب مورد نظر مسدود است.
۸. چک با این سری و سریال مسدود است.
۹. حساب دارای کسر موجودی است.
۱۰. حساب مورد نظر فاقد موجودی است.
مطالب مرتبط
-
2018-05-25 -
2018-04-22 بخش اول از مقدمات تحریر دفاتر قانونی
-
-
2019-02-11 بسته آموزشی لیست حقوق و دستمزد
دوستان و همراهان مجموعه مؤدی نت همان طور که در گذشته نیز در خصوص ارائه بسته ای آموزشی به صورت جامع و کاربردی حقوق و دستمزد و محاسبات مالیات مربوطه قول داده بودیم پس از گذشته زمانی نسبتا طولانی توانستیم تا آموزش های خود را در این زمینه جمع بندی و آن را در…
-
2018-05-25 جدول حداقل حقوق سالهای 90 الی 97
جدول حداقل حقوق سالهای 90 الی 97 دول حداقل حقوق سالهای 90 الی 97 و پاره ای از قوانین کار جدول مقایسهای تغییرات حقوق و مزایای کارگران 92 الی 97 و براساس 220 ساعت کار در ماه افزایش سایر سطوح دستمزدی بر اساس آخرین دستمزد دریافتی روزانه افراد برای سال 97 ، معادل 10.4 درصد به…
-
2018-04-22 بخش اول از مقدمات تحریر دفاتر قانونی
قسمت اول از مقدمات تحریر دفاتر قانونی از آنجایی که آموزشهای تحریر دفاتر قانونی علاوه برحسابداران و کارکنان حوزه مالی باید پاسخگوی نیازهای آموزشی مؤدیان مالیاتی و همچنین مدیران استارت آپها نیز باشد تصمیم بر این شد تا چند جلسه رو به مقدمات و کلیات حسابداری بپردازیم تا در ویدئوهای بعدی بتوانیم همراهی دیگر دوستان…
ارسال پاسخ
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید